REGNSKAP

Skreddersydde regnskapstjenester

Fjordz Advisory AS dekker alle dine behov innen regnskap, fakturering, lønn, økonomi og rapportering. Vi skreddersyr våre tjenester til din virksomhets behov. Vi og våre samarbeidspartnere kan løse alle deres utfordringer. Vi benytter kun de mest moderne løsninger i markedet. Ta kontakt for å finne en løsning som passer deres firma best.

Selskapet er underlagt kontroller fra Finanstilsynet og er medlem i bransjeorganisasjonen Regnskap Norge.

Vi oppfyller krav til kvalitet i lover, forskrifter og god regnskapsførerskikk. Som grunnlag for oppfyllelse av dette har vi utviklet en kvalitetshåndbok som inneholder rutiner og prosedyrer som skal sikre at selskapet oppfyller alle lovkrav og har god kvalitet i alle ledd i sine leveranser.

Hvorfor velge Fjordz Regnskap?

Vårt engasjement ligger i kompetansen vi besitter og i måten vi leverer på. Å gi kunden økt lønnsomhet er vårt mål.

Vi legger vår stolthet i at ditt regnskap er ajour. Vi byr på oss selv og gir gode og ærlige råd. Løfter som vi gir, skal vi holde.

Vi hjelper deg med å sette opp en effektiv og compliant løsning for lønn og regnskap og strømlinjeformer alle regnskapsprosesser for å sikre kvalitet og lavere kostnad.

Våre tjenester

Regnskap, fakturering og lønn

Det er viktig at det til enhver tid er utarbeidet et regnskap som er korrekt og levert I riktig tid. Men det er enda viktigere at regnskap viser tall som til enhver tid er oppdaterte. God og relevant regnskapsinformasjon er helt nødvendig for at bedrifter skal få oversikt over om de faktisk lykkes innen sine forretningsområder. Vår løsning er fullstendig elektronisk bilagsbehandling i skybaserte løsninger.

Rapportering

Det er mange forhold som er viktige for å kunne etablere en god rapportering som gir grunnlag for de beste beslutninger. God rapportering er grunnlaget for at selskap skal kunne ta riktige og faktabasert beslutninger.

Vi sørger for at rapporteringen fullt ut utnytter eksisterende data på en best mulig måte, og at beslutningstakerne har tilgang til oppdatert styringsinformasjon både på PC, nettbrett og telefon.

Økonomisk rådgivning

Vi gir deg proaktive råd om hvilke forbedringsmuligheter vi ser for din virksomhet, basert på den innsikt vi tilegner oss.

Vår erfaring og kompetanse på regnskap og virksomhetsstyring gjør at du kan bruke din tid på å drive og utvikle din forretning.

BRANSJER VI OPERERER I
Industri
Tjenesteytende næringer
Handel
Bygge- og anleggsvirksomhet
Eiendom
Helse